3 Ιουλ 2013

6 και 7 Ιουλίου το Συνέδριο Επανεκκίνησης των Οικολόγων Πράσινων

6 και 7 Ιουλίου το Συνέδριο Επανεκκίνησης των 
Οικολόγων Πράσινων
Στις 6 και 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο συνέδριο Επανεκκίνησης των Οικολόγων Πράσινων, ένα συνέδριο που είχε αποφασιστεί στο προηγούμενο τακτικό συνέδριό τους στη Λαμία το Δεκέμβριο του 2012.
Αντικείμενό του ο καθορισμός των πολιτικών προτεραιοτήτων για την τρέχουσα περίοδο τόσο λόγω της κρισιμότητας της πολιτικής συγκυρίας όσο και εν όψει ευρωεκλογών και εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και οι καταστατικές αλλαγές που θα διορθώσουν οργανωτικές ατέλειες και θα προσδώσουν πιο λειτουργική μορφή στη δομή του κόμματος.

Όπως είχε αποφασιστεί στη Λαμία, το συγκεκριμένο συνέδριο αποτελεί ταυτόχρονα μια ακόμη ενέργεια ανοίγματος των Οικολόγων Πράσινων στην κοινωνία για αυτό και καλούνται σε συμμετοχή μέλη και φίλοι του κόμματος, που ενδιαφέρονται για την ενίσχυση του πράσινου φορέα στην ελληνική πολιτική σκηνή και τη διάδοση των πράσινων θέσεων.
Στις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος μας οι πράσινες προτάσεις αποδεικνύονται καθημερινά πιο επίκαιρες παρά ποτέ. Οι Οικολόγοι Πράσινοι οφείλουμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στη μετάδοσή τους και να συνεισφέρουμε με το κομμάτι της κοινωνίας που τις ενστερνίζεται στην προσπάθειά υλοποίησής τους.
Το συνέδριο της Επανεκκίνησης των Οικολόγων Πράσινων θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Electra Palace, Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Πλάκα.
Την προηγούμενη ημέρα, Παρασκευή 5 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας εκδηλώσεις για τη χειραφέτηση των νέων, την απασχόληση και τη νεανική επιχειρηματικότητα, τα δικαιώματα, την εκπαίδευση, την πολυπολιτισμικότητα και τη συμμετοχή των νέων στις δημοκρατικές διαδικασίες και τη λήψη αποφάσεων.

 Πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ: www.youth-employment.gr