8 Δεκ 2012

Συνέντευξη Τύπου των Οικολόγων Πράσινων στη Λαμία για το 9ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος

Συνέντευξη Τύπου έδωσαν σήμερα στη Λαμία οι Οικολόγοι Πράσινοι, στο πλαίσιο του 9ο Τακτικού Συνεδρίου του κόμματος, που διεξάγεται από την Παρασκευή 7 έως και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στην πόλη.
Στη συνέντευξη αναφέρθηκαν στη θεματολογία του Συνεδρίου και στις εκδηλώσεις  που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτού.
Επίσης, εστιάστηκαν στα κρίσιμα ζητήματα που ταλανίζουν τη χώρα καθώς και σε θέματα που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, όπως τα πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας, τα προβλήματα του αγροτικού τομέα και τα περιβαλλοντικά ζητήματα της περιοχής.
Ειδικότερα, συζήτησαν για την ανασυγκρότηση της υπαίθρου με την παραγωγή αγροτικών προϊόντων καλής ποιότητας, την αξιοποίηση μνημείων της φύσης και του πολιτισμού, όπως παλιοί νερόμυλοι, φαράγγια, σπάνια είδη πανίδας και χλωρίδας και για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
Ακόμη, αναφέρθηκαν στο ρόλο της κοινωνικής οικονομίας για την οποία θα γίνει και ειδική εκδήλωση σήμερα το βράδυ.
Στη συνέντευξη μίλησαν ο Γιώργος Τσέκος, συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, εκπρόσωπος Τύπου και ο Στέφανος Σταμέλλος, μέλος της Πολιτικής Κίνησης Φθιώτιδας.
Οι εργασίες του Συνεδρίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 6), αρχίζουν σήμερα στις 18:00