1 Ιουν 2012

Κοντούλη σε Κασιδιάρη: 300 τραμπούκοι δέρνουν στην Αθήνα


«Η Ελλάδα ήταν η Ελλάδα του Ξένιου Δία και η Ελλάδα αυτών που υπερασπίστηκαν τις Θερμοπύλες. Δεν ήταν η Ελλάδα των 300 τραμπούκων που σπάνε στο ξύλο, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, κάποιους ανυπεράσπιστους μετανάστες» σημείωσε η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη.

Η κ. Κοντούλη παρευρέθηκε σε εκπομπή του Alpha, όπου προσκεκλημένος ήταν και ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Δείτε το βίντεο:



Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής απαίτησε σε έντονους τόνους να απαντήσει η κ. Κοντούλη «για ποιους μιλάει». Η κ. Κοντούλη απάντησε ότι μιλάει γι’ αυτούς που μιλούν στο δρόμο. «Βγείτε στο δρόμο για να μάθετε για ποιους μιλάω» σημείωσε.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε ότι «είναι οι αλλοδαποί που σφάζουν τον κόσμο στο δρόμο και τόνισε ότι «αν οι 300 είχαν τη νοοτροπία τη δική σας θα είχαν μπει οι πέρσες και θα μας είχαν αλώσει».

«Τα μαθήματα ιστορίας εκεί που σας παίρνει κι όχι σε μας» αντέτεινε η Ιωάννα Κοντούλη, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης, την χαρακτήρισε ανιστόρητη και υποστήριξε ότι η σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια, την οποία στηρίζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, αποτελεί «εθνική προδοσία» για τη Χρυσή Αυγή.

tvxs.gr