11 Απρ 2012

Προκαλεί με ναζιστικό χαιρετισμό ο εκπρόσωπος της «Χρυσής Αυγής» στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας


Λαμία,11.4.2012

Οι δημοσκοπήσεις, που τους δίνουν ξαφνικά έναν «εκλογικό αέρα», έκαναν το εκπρόσωπο της «Χρυσής Αυγής» χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας να προκαλέσει τα δημοκρατικά αισθήματα των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των παρευρισκομένων δημοτών με τον ναζιστικό χαιρετισμό του

Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους και την έντονη αγανάκτησή τους για την ενέργεια αυτή του εκπροσώπου της «Χρυσής Αυγής», όπως και για την ανάρτηση αφισών με τον αγκυλωτό σταυρό μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι αλήθεια ότι το φασιστικό κόμμα της «Χρυσής Αυγής» εκμεταλλεύεται την κοινωνική έκρηξη και την πολύπλευρη κρίση, τη φτώχεια και το σαθρό πολιτικό σύστημα για να ψαρέψει ψήφους σε μια προσπάθεια παραπλάνησης των ψηφοφόρων, οι περισσότεροι από τους οποίους μάλλον δεν έχουν διαβάσει τις θέσεις τους.

Στις εκλογές αυτές χρειάζεται η οργή των πολιτών για το πολιτικό σύστημα να μετατραπεί σε συνειδητή επιλογή εναλλακτικών λύσεων με αλληλεγγύη, συνεργασία και αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Η ζωή δεν μπορεί να προχωρήσει με την βία, την οργή, το μίσος, το φόβο και την αναβίωση των βρικολάκων του πολέμου.

Καλούμε κάθε πολίτη να φράξει τα σχέδια αυτού του κόμματος και να μην επιτρέψει να συνεχίσει να προκαλεί τις μνήμες και τα δημοκρατικά αισθήματα των ελλήνων πολιτών. Η κοινωνία μας δεν μπορεί να ανέχεται τους νοσταλγούς του χίτλερ!


http://pepla.blogspot.com/2012/04/blog-post_11.html