21 Μαΐ 2009

Καταγγέλουμε την αφισορύπανση στη Λαμία και τη Φθιώτιδα

Δελτίο τύπου

Καταγγέλλουν την αφισορύπανση οι Οικολόγοι Πράσινοι

Οι Οικολόγοι πράσινοι καταγγέλλουν την αφισορύπανση που προκλήθηκε στην πόλη της Λαμίας και στο νομό χθες και σήμερα από τα κόμματα του δικομματισμού. Δυστυχώς αυτή η εικόνα δεν τιμά κανέναν. Αποτελεί στοιχείο του παρελθόντος, που δείχνει πώς τα κόμματα αυτά επιμένουν ακόμα και σήμερα στις πρακτικές του παρελθόντος χωρίς να σέβονται το κοινό αίσθημα, χωρίς να σέβονται τη νέα γενιά, η οποία απαιτεί αλλαγή νοοτροπίας και πρακτικών, χωρίς να λογαριάζουν την τεράστια σπατάλη χαρτιού και πόρων, χωρίς να λογαριάζουν την αισθητική της πόλης. Είναι τα ίδια κόμματα που καταδικάζουν την εικόνα των πανεπιστημίων κατά τη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών, τα ίδια κόμματα που προβάλλουν ένα εκσυγχρονιστικό πρόσωπο και μια νέα αντίληψη για το περιβάλλον και τις σύγχρονες πόλεις αντικατοπτρίζοντας το μέγεθος της υποκρισίας τους σε όλα τα επίπεδα

Κάνουμε έκκληση να τηρηθεί ο νόμος ο οποίος είναι ξεκάθαρος ως προς τους χώρους που επιτρέπεται η αφισοκόλληση και να γίνει άμεσα απορύπανση από τις αφίσες με ευθύνη των ίδιων των κομμάτων.

Εμείς μένουμε σταθεροί στις αρχές μας: Δεν θα κάνουμε αφισορύπανση και ηχορύπανση, δεν θα ανεβάσουμε αεροπανό, δεν θα πετάξουμε τρυκάκια και θα σεβαστούμε γενικά την αισθητική της πόλης και την ησυχία των συμπολιτών μας.


ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ